Vi hjælper dig, hvis visdomstanden skal fjernes

Visdomstanden er den bagerste tand i tandrækken, og den bryder oftest frem i 18-25 års alderen. Under tandens frembrud kan man sagtens mærke et pres eller smerter i tandkødet. Men er der ikke plads i kæben til tanden, eller hvis tanden ligger skævt, kan der opstå problemer. Du vil ofte opleve det som smertefuldt, og området kan være betændt, rødt og hævet. Skal visdomstanden fjernes, planlægges selve forløbet af tandlægen, ved en undersøgelse der omfatter røntgenbilleder.

​ 

Enten fjernes tanden ved tandlægen her på klinikken som en tandudtrækning eller ved en operation. Er der derimod komplikationer henviser vi til en specialtandlæge i kæbekirurgi. Komplikationer kan omfatte tandens placering eller beliggenheden af tanden i forhold til nervestrukturer i kæben.

Dagene efter visdomstanden er fjernet, kan være udfordrende grundet smerter, hævelse og manglende evne til at gabe. Vi informerer dig selvfølgelig vedrørende din specifikke behandling, og vi udleverer desinficerende mundskyl og smertestillende efter behov.
​​

Kontakt os for mere information

Har du lyst til at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at fjerne din visdomstand, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Du kan sende os en besked til e-mail: tandkyst@mail.tele.dk, eller du kan ringe til os på telefon: 86 22 06 72. Vores personale står altid klar til at hjælpe dig.

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret