Kosmetisk tandpleje

Ønsker du dit tandsæt behandlet eller ændret af hensyn til udseendet, kaldes det kosmetisk tandpleje. Er du for eksempel generet af tandstillingen, tandfarven eller nogle misfarvede fyldninger, kan vi tage en snak om, hvorledes vi kan gøre dit smil endnu smukkere.

Generelt skal det siges, at ens naturlige tandfarve ændres med alderen. Som regel bliver tænderne mørkere og evt gulere i farven. Desuden misfarves tænder/fyldninger over tid af det mad og drikke du indtager. Vi kan også opleve at tænderne med alderen står lidt mere skævt, og det uanset om du som yngre har fået tænderne rettet. Alle disse parametre kan give dig lyst til at ændre på udseendet af dit smil.

Vi kan hjælpe dig! 

Rent fagligt vil vi informere dig om de muligheder der foreligger... Skal vi lave nye plastfyldninger, en tandblegning, skal der en eller flere porcelænskroner til eller er det en tandretning der vil give det bedste resultat? 

Vores mål er at give dig en oversigt over de muligheder vi kan tilbyde, samt en afstemning af de forventninger du og vi har. Og så selvfølgelig et overslag. 

Ved tandretninger har vi mulighed for at henvise dig til en specialtandlæge i tandretning, som ligger i midtbyen (Ortodontist). 

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret