​Behandlinger udføres af erfarne tandlæger og tandplejere

Har dit tandsæt brug for en kærlig hånd?  

Hos Tandlægerne i Kystcenteret udfører vi stort set alle former for tandbehandlinger. Når du kommer hos os, sætter vi god tid af og sørger naturligvis for en god og afslappet atmosfære. Vores mål er at behandle dig i trygge rammer hvor kommunikationen er i fokus.

Vi udfører alle former for moderne tandpleje og -behandling

På vores klinik udfører vi alle former for tandbehandling indenfor moderne tandpleje. Under vores behandlinger fokuserer vi på at minimere smerter og ubehag, så du får den bedst mulige oplevelse ved besøget på klinikken - også selvom du har tandlægeskræk. Vi udfører bl.a.:

​Har du brug for tandregulering? Så henviser vi dig til en specialist. 

Ønsker du uddybende forklaringer om de enkelte behandlingsformer, så kan du se mere på et af disse links.

Vi udarbejder et prisoverslag på din tandbehandling

Når vi har undersøgt dine tænder, udfærdiger vi naturligvis et prisoverslag over de forskellige behandlingsmuligheder. Du kan se nogle af vores priser her og er naturligvis altid velkommen til at kontakte os. Det er muligt at få tilskud til tandbehandling, hvilket du kan læse mere om her.

Bestil en tid til tandbehandling i dag

Vil du gerne bestille en tid til et eftersyn, eller vil du gerne vide mere, så kontakt os på telefon 86 22 06 72. Det er også muligt selv at booke en tid. Har du spørgsmål, er du også velkommen til at kontakte os på mail tandkyst@mail.tele.dk

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret