​Tandkroner og Tandbroer

Tandkroner og tandbroer er det man kalder fast protetik, altså tænder der sidder fast i munden. Kroner laves af guld, af ædel-metal med påbrændt porcelæn eller helkeramik. Hvis din tand er knækket eller meget slidt kan man forstærke tanden med en tandkrone. Planlæg hvilken kronetype du og din tandlæge foretrækker/anbefaler.

Tandrodens sundhed skal altid vurderes inden en evt. tandkrone. Dette gøres på et røntgenbillede. Dette gælder også hvis du har brug for en tandbro. En bro erstatter som regel en eller flere manglende tænder. Men forudsætningen for en tandbro er, at der er en sund tand både foran og bagved det område der mangler betanding. Disse tænder skal nemlig bære broen.

Snak behandlingen igennem med din tandlæge og få et overslag med.

Vejledning om priser

Hvad koster en tandkrone eller en bro? Vores priser varierer i forhold til dit tandsæt og behov samt hvilket materiale der vælges. Man betaler overordnet for, hvor mange tænder der skal erstattes/behandles.

​Vi anbefaler, at du ringer til en af vores tandlæger for en konsultation, vejledning og en pris.

Kontakt os for yderligere information

For mere information vedrørende din behandling, kontakt os på telefon: 86 22 06 72 eller på e-mail: tandkyst@mail.tele.dk.

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret