Moderne og alsidig tandlægeklinik.

Vi har som den lokale klinik i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet massevis af patienter med den bedste behandling inden for moderne tandpleje og vi er også klar til at hjælpe dig.

Et kompetent og erfarent personale.

Vi er et stærkt og kompetent team af dygtige og veluddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Vores personale er altid opdateret inden for de nyeste teknikker og metoder. Derfor kan vi give dig den bedst mulige behandling. Det er desuden vigtigt for os, at vores patienter føler sig trygge, når de kommer til os. Vi møder dig derfor med et smil i et afslappet miljø her på klinikken i Egå, så du kan føle dig godt tilpas, når du behandles hos os.

Behandling hos et dygtig tandpleje-team

Som samlet team udfører vi alle former for behandlinger inden for området. Du kan få hjælp til alt fra behandling af akutte tandpiner til fyldninger, kroner og tandudtrækninger. Det kan også være du gerne vil have professionel hjælp til et hvidere smil, eller blot den bedste vejledning fra en tandplejer til bedst muligt at holde dine tænder sunde og stærke.


Uanset hvilken form for behandling du ønsker af dit tandpleje-team, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon​ +45 8622 0672 eller e-mail tandkyst@mail.tele.dk. Du kan også booke din tid online.

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret