​Proteser (hel- og del-proteser)

Mangler du flere tænder, kan en løsning med proteser være god for dig.

Proteser kan laves som delproteser der erstatter nogle tænder, eller som helproteser, der erstatter alle tænder i enten overmund eller undermund.

En protese er en aftagelig løsning, så den sidder desværre ikke lige så godt fast som ens eget sunde tandsæt. Men du kan få smilet og en god funktion tilbage på en skånsom måde. 

En protese kan erstatte så mange tænder der ønskes, og tandstillingen kan placeres så den klæder dig bedst muligt. Ofte er det en god ide at medbringe et vellignende foto af det smil du tidligere var gladest for.

Vi kan til en start tilbyde dig en protese-konsultation, og alt efter behov, kan vi lave protesen her på klinikken, eller henvise til en klinisk tandtekniker. Tandteknikeren er specialist i proteser, og har som regel større ekspertise indenfor de bedste kosmetiske løsninger.

Ring endelig til os, for mere information

 

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret