Professionel tandblegning på din tandklinik

Hos Tandlægerne i Kystcentret tilbyder vi professionel tandblegning. 

Blegning af tænder er en behandling af tænderne, der skånsomt fjerner misfarvninger fra tændernes overflade eller lysner tændernes grundfarve. Bestil altid en konsultation hos tandlægen, så vi sammen kan finde den bedste løsning på dit behov. 

Misfarvninger kan komme fra mad og drikke, som oftest sidder mere overfladisk i tandens emalje. Dog ses med alderen en naturlig ændring af tændernes farve. De bliver mere gullige, brunlige eller tætte i farven. Men også gamle sølvamalgam-fyldninger kan misfarve tænderne indefra.

For at kunne tilrettelægge den rigtige form for tandblegning skal oprindelsen af misfarvningerne kortlægges.

Hvad koster en tandblegning?

Oftest kan man opnå en tilfredsstillende afblegning af tænder ved ”hjemmeblegning” med skinner/gel, ellers kan klinikblegning komme på tale (med forskellige koncentrationer af brinoverilte-holdige geler). I ekstreme tilfælde kan det være nødvendigt med porcelæns-kroner for at maskere de uønskede misfarvninger. Spørg endeligt din tandlæge eller tandplejer.

Opalescence blege kit til hjemmeblegning koster 1.300 kr.

Tandblegning, begge kæber inkl. silicone-skinner og blege-gel til 2 uger koster 2.800 kr.

Kontakt os for mere information

Du er altid velkommen til at kontakte din tandlæge, hvis du vil høre mere om vores tandblegning, eller hvis du vil bestille en tid til behandling. Du kan kigge forbi vores klinik i Egå, vi har som regel Opalescence blege kit på lager, eller du kan kontakte os på telefonen: 86 22 06 72 eller på e-mail: tandkyst@mail.tele.dk. Du kan også bestille tid online.

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret