Behandlinger med bidskinner

Bidfunktionsproblemer kan være meget smertefulde og generende. De omfatter blandt andet smerter i kæbeled eller tyggemuskler, hovedpine, nakkespændinger, tandslid, knagen/knæk fra kæbeleddene eller problemer med at åbne og lukke munden.

Oplever du en akut hændelse med f.eks et slag på kæben eller en overbelastning af leddet, vil det ofte gå over af sig selv i løbet af nogle dage eller uger. Men er dine problemer mere kroniske vil det være en god ide at kontakte tandlægen.

Anatomisk set sidder kæbeleddene lige foran ørerne, og derfor hører vi naturligvis med det samme lydene fra leddene. At dit kæbeled knækker eller knaser er ikke nødvendigvis tegn på farlig sygdom. Kroppens andre led har også "lyde", men dem hører vi af gode grunde ikke så let.  

Har du mistanke om at du skærer tænder eller tandpresser, kan vi på klinikken lave en bidfunktionsundersøgelse. Vi finder ud af omfanget af dine symptomer, og i nogle tilfælde kan løsningen være en bidskinne. En bidskinne laves efter en præcis afstøbning af dine tænder og sammenbid. Rationalet er at lave et nyt og afslappet bid, hvor dine tyggemuskler og kæbeled kommer i en afslappet position. Dette aflaster led og muskler og reducerer belastningen på dine tænder. Hvis dine tænder hurtigt slides pga tænderskæren er det vigtigt at få en bidskinne, som gør at sliddet ikke har mulighed for at fortsætte.

Kontakt os her på klinikken for mere information og evt en tid til undersøgelse. 

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret