Paradentosebehandling

Hos Tandlægerne i Kystcentret tilbyder vi en grundig og effektiv paradentosebehandling. Vi er et team bestående af kompetente og erfarne tandlæger og tandplejere, som vil tage sig godt af dig på vores klinik i Egå nord for Aarhus.

Paradentose er en sygdom, der berører tandkød og kæbeknogle. Behandles paradentosen ikke kan man i sidste ende miste sine tænder. Paradentosen kan have mange årsager, men oftest er det dårlig mundhygiejne (bakterier), genetik og (livsstils-)sygdomme som dominerer som hovedårsag.

Klinikkens tandplejere udfører paradentosebehandlingen

Paradentose er svær at komme til livs og kræver ofte en årelang behandling og opfølgning med intensivt hjemmearbejde. Paradentose-behandlingen foregår hos vores tandplejere, efter en forundersøgelse hvor graden af paradentosen fastlægges. Tandkødslommernes dybde måles og der udarbejdes en behandlingsplan (samt overslag) vedrørende din situation. Tandkødslommerne renses med ultralyd, håndinstrumenter, lysterapi og antibakterielle geler. Din tandplejer vil anbefale med hvilket tidsinterval du bør komme for dine behandlinger.

Kontakt vores personale

Har du mistanke om, at du har paradentose, og ønsker du at blive undersøgt? Eller ønsker du at bestille tid til en paradentosebehandling, så kan du kontakte os på telefon: 86 22 06 72 og få en tid ved enten tandlægen eller tandplejeren.

Hvad koster en paradentosebehandling? Kontakt os på e-mail: tandkyst@mail.tele.dk for at høre mere om priserne. Paradentosebehandlinger omfattes af sygesikringsoverenskomsten og prissættes alt efter, hvor mange tænder der er berørt af sygdommen. Du får et overslag med på behandlingen når du bestiller tid til en paradentose-grundundersøgelse. 

​Klinikkens telefontider

​Mandag

08.00 - 14.00​

Tirsdag

08.00 - 14.00​

Onsdag

08.00 - 15.30​

Torsdag

08.00 - 14.00​

Fredag

08.00 - 13.00

Kompetent tandlægeteam med gode priser

​Leder du efter en dygtig tandlæge i nærheden af Aarhus, hvor høj kvalitet og  service er i fokus? Så kig forbi vores tandklinik på Skæring Strandvej 3 i 8250 Egå.

Personlig rådgivning og service med et smil.

Vi er der for vores patienter - ikke omvendt! Vi ønsker at alle skal have en god oplevelse på klinikken. Derfor tilbyder vi den bedste service så du går glad herfra.

Nemt tilgængelige via bil og bus

​Buslinie nr. 17 holder lige foran klinikken. Der er altid gode parkeringsforhold i umiddelbar nærhed af klinikken - og så er det ganske gratis.

​Book din næste tid online

​- nemt, hurtigt og sikkert.

​Ønsker du mere information om vores behandlinger, er du velkommen til at kontakte os for bestilling af tid.
​Du kan også booke online her på siden.

Tandlægerne Kystcentret​

​Vi har som det lokale tandpleje-team i Egå, ved Skødstrup og Aarhus, mere end 40 års erfaring. Vi har gennem årene hjulpet klinikkens patienter med den nødvendige og bedste behandling inden for moderne tandpleje, og vi er også klar til at hjælpe dig.

Kontakt

Telefontider:

Mandag: 08.00 - 14.00

Tirsdag: 08.00 - 14.00

Onsdag: 08.00 - 15.30

Torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag: 08.00 - 13.00

​@ 2019 Tandlægerne Kystcentret